• Betaal achteraf met Klarna
  • Gratis verzending voor brievenbuspost in Nederland
  • Betaal achteraf met Klarna
  • Gratis verzending voor brievenbuspost in Nederland
Ronde schijf Gele Jade

Ronde schijf Gele Jade

€ 5,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Omarm de Sereniteit van gele Jade!

Ben je op zoek naar een juweel dat niet alleen elegantie toevoegt aan je stijl, maar ook rust en sereniteit brengt in je leven? Zoek niet verder!


Deze prachtige ronde hanger, gemaakt van gele jade, zal je betoveren met zijn tijdloze schoonheid en kalmerende energie.


Jade wordt al eeuwenlang gewaardeerd om zijn symboliek van vrede, balans en harmonie.


Deze ronde hanger is met zorg vervaardigd, waarbij elke steen zorgvuldig is geselecteerd vanwege zijn kwaliteit en natuurlijke pracht.


Maar deze hanger biedt meer dan alleen esthetiek. Jade wordt ook geassocieerd met helende eigenschappen en het bevorderen van emotioneel evenwicht. Het wordt gezegd dat het negatieve energie absorbeert, je beschermt tegen stress en angst, en je helpt om innerlijke vrede te vinden.


Wacht niet langer! Bestel vandaag nog je eigen ronde hanger van gele jade en omarm de serene schoonheid en rust die het met zich meebrengt. Laat jezelf stralen en creëer een oase van kalmte in je leven met deze prachtige creatie.


Let op: Elke hanger is uniek en kan licht variëren in kleur en patroon, waardoor je een echt one-of-a-kind sieraad hebt.