• Betaal achteraf met Klarna
  • Gratis verzending voor brievenbuspost in Nederland
  • Betaal achteraf met Klarna
  • Gratis verzending voor brievenbuspost in Nederland
Trommelsteen Echte Malachiet 5 - 10 Gram

Trommelsteen Echte Malachiet 5 - 10 Gram

€ 5,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Laat je betoveren door de Natuurlijke Pracht van Echte Malachiet!

Op zoek naar een bijzondere edelsteen die niet alleen een prachtig stukje natuur vertegenwoordigt, maar ook een krachtige energetische werking heeft? Zoek niet verder! Deze echte Malachiet trommelsteen zal je betoveren met zijn unieke schoonheid en spirituele eigenschappen.

Stel je voor dat je deze adembenemende trommelsteen in je handen houdt, terwijl de diepgroene kleuren en kenmerkende banden van Malachiet je verwonderen. Malachiet is een edelsteen die al eeuwenlang wordt gewaardeerd om zijn intense schoonheid en helende eigenschappen. Het is als een venster naar de natuurlijke wereld, waarbij elke laag van de steen zijn eigen verhaal vertelt.

Deze trommelstenen zijn met zorg geselecteerd, waarbij alleen de hoogste kwaliteit Malachiet is gebruikt. Elke steen is uniek in zijn kleuren en patronen, waardoor je een echt one-of-a-kind stuk hebt. De trommelsteen heeft een gladde en gepolijste afwerking, waardoor hij prettig aanvoelt in je hand.

Deze trommelsteen biedt meer dan alleen visuele pracht. Malachiet staat bekend om zijn krachtige energetische eigenschappen. Het wordt geassocieerd met transformatie, bescherming en het openen van het hartchakra. Het wordt gezegd dat Malachiet negatieve energie absorbeert en positieve energie bevordert, waardoor het een ideale metgezel is voor spirituele groei en innerlijke balans.

Of je nu een liefhebber bent van edelstenen, op zoek bent naar een natuurlijk decoratief element voor je ruimte, of de helende eigenschappen van Malachiet wilt ervaren, deze trommelsteen is een must-have. Laat je betoveren door de prachtige energie en de natuurlijke schoonheid van Malachiet.

Bestel vandaag nog je eigen echte Malachiet trommelsteen en breng de energie van transformatie en bescherming in je leven. Laat jezelf onderdompelen in de helende krachten van Moeder Aarde met deze prachtige creatie.

Let op: Elke trommelsteen is uniek en kan variëren in kleur, patroon en grootte, waardoor je een echt authentiek stuk hebt. Deze stenen zijn allemaal tussen de 5 -10 gram per stuk.